ATITHI-INDIAN RESTAURANT

ATITHI-INDIAN RESTAURANT Echte Indiaase specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 127 beoordelingen
9 apr 2021 om 21:56 Heel erg lekker! In het bijzonder raad ik de chole bhatura en Rajasthani tokri chaat aan.
7 apr 2021 om 13:18 Lekkerste indiaan in rotterdam. Wel kleine porties. De naan is ook zeker een aanrader. Het vlees is ook mals.
6 apr 2021 om 23:37 Echt belachelijk weinig eten voor die prijs. En normaal is eten altijd teveel voor mij. Smaakte wel goed, maar niet bijzonder. Spijt dat ik niet ergens anders heb besteld.
5 apr 2021 om 21:01 Lekkerste samosa ever
5 apr 2021 om 15:51 Very very nice food. We have ordered twice in our two days stay in Rotterdam and that too many different dishes. And we were amazed by the taste. Each and every dish was very so flavorful and also finger-licking-good.
4 mrt 2021 om 9:58 excellent
14 feb 2021 om 19:46 Wat anders dan “standaard” Indian food.
24 jan 2021 om 19:11 A little pricey BUT the portions sizes are big, so definitely good value for money. The curries are delicious, rich and flavoursome. I don’t order curries from anyone else other than Atithi’s anymore!ThuIzbezorgd deliverers a hit and miss as usual.
14 jan 2021 om 23:18 Bezorging was top vroeg om een tijd kwam ook echt op tijd aan thuisbezorgd mensen bezorgd topper. Ben wel na mn maaltijd mn bed ingedoken ben er stront misselijk van geworden en ziek gatverdamme athiti never ever bij jullie
12 jan 2021 om 19:03 Food was quite salty. Quite expensive for the level of preparation. Deliverer was running around my appartment building for 10 mns had to run afterhim to get the food.
10 jan 2021 om 19:03 Ik ben geen grote eter dus negeerde de reviews waar dit al stond, maar het klopt: porties zijn te klein! Ik heb nog honger! Wel goede kwaliteit.
5 jan 2021 om 23:02 Echt weinig