ATITHI-INDIAN RESTAURANT

ATITHI-INDIAN RESTAURANT Echte Indiaase specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 112 beoordelingen
14 jan 2021 om 23:18 Bezorging was top vroeg om een tijd kwam ook echt op tijd aan thuisbezorgd mensen bezorgd topper. Ben wel na mn maaltijd mn bed ingedoken ben er stront misselijk van geworden en ziek gatverdamme athiti never ever bij jullie
12 jan 2021 om 19:03 Food was quite salty. Quite expensive for the level of preparation. Deliverer was running around my appartment building for 10 mns had to run afterhim to get the food.
10 jan 2021 om 19:03 Ik ben geen grote eter dus negeerde de reviews waar dit al stond, maar het klopt: porties zijn te klein! Ik heb nog honger! Wel goede kwaliteit.
5 jan 2021 om 23:02 Echt weinig
13 dec 2020 om 21:20 We ordered the lamb Saag and the paneer lababdaar, both were pretty good!
13 dec 2020 om 19:32 Great food! Proper Indian cuisine. Good portions and quick delivery. Would definitely order again
11 dec 2020 om 18:06 Great, like always!
2 dec 2020 om 22:27 Food was good! And I will try to use thuisbezorgd.nl whenever I order the fastest service
1 dec 2020 om 11:03 Dit is echt een van de betere indiase restaurants. onderscheidende smaken en currys die niet allemaal tot eenheidsworst zijn gesmoord in kokosmelk. De porties zijn kleiner dan je wellicht gewend bent van andere afhaalzaken, maar het is het geld waard.
28 nov 2020 om 20:31 Delicious, have had a number of times and have never been disappointed!
23 nov 2020 om 22:42 Jammer genoeg toch best pittig terwijl wij zo mild mogelijk vroegen. Smaken verder uitstekend. Verzorging ook.
4 nov 2020 om 19:46 Bread was dry, not warm at all. Location was close so distance shouldn't be a b Problème